TOIMITUSTAVAT

Toimitamme  kaikki tilaukset aina pakettina, jolloin saat toimituksen seurantakoodin sähköpostiisi ja näet paketin kulun reaaliajassa. 

Postipaketti; hinta 5,00€ tilaus, yli 80€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen. Pienet tilaukset Posti voi jakaa myös suoraan omaan postilaatikkoosi tai -luukkuusi.

Postipaketti kotiovelle toimitettuna;hinta 12,00€ tilaus, yli 150€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Posti toimittaa paketin koti ovellesi erikseen sovittuna aikana (Postilta soitetaan sinulle). 

!!! POSTIN TIEDOTE koskien koti ovelle toimituksia korona-epidemian aikana 

Perille toimitettavat, kuitattavat ja seurattavat lähetykset

  • Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.

  • Posti ei pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

Matkahuollon Lähellä-paketti; hinta 7,00€ tilaus, yli 200€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Lähellä paketti toimitetaan Matkahuollon, K-Marketin, R-kioskin, pakettiautomaattiin tai muuhun Matkahuollon pakettipisteeseen. 


AHVENANMAA / ÅLANDS 

Tilaukset sähköpostitse! Toimituskulu 10€


TOIMITUSAJOISTA: 

Tilaukset  toimitetaan Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi aina mahdollisimman  pian tilauksen saapumisesta. Normaali toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Jos tilauksen toimittamisessa on jotain viivettä, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Ennakkotilattavat kankaat toimitetaan sinulle heti, kun ne tehtaalta saapuvat. Ennakkotilattavissa kankaissa toimitusaika on 3-4 viikkoa. Pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos kangastehtaalla tai kuljetuksessa tulee viivytystä meistä riippumattomista syistä. Tällaisessa tapauksessa otamme kuitenkinsinuun yhteyttä ja kerromme viivytyksestä. 

KULJETUKSESTA

Mikäli  huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketti tai sen sisältö on kuljetuksessa vaurioitunut, tee siitä HETI ilmoitus postille täälläsekä meille sähköpostitse os. asiakaspalvelu@hillashop.fi . Jos mahdollista, liitä mukaan kuva  vioittuneesta pakkauksesta / tuotteesta.

TILAUKSEN PERUMINEN / TUOTTEEN VAIHTO TAI PALAUTUS: 

Sinulla on aina oikeus perua / palauttaa tilauksesi 14vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. 

Palautusoikeus EI koske määrämittaan leikattuja kankaita. 

Tuotteiden tulee olla aina käyttämättömiä eikä kosmetiikkatuotteiden pakkauksia ole saanut avata. Vaatteissa tuotelappujen tulee olla aina paikoillaan.  

Palautuksen maksaa aina asiakas. Vaihtaessasi tuotteen toiseen, HillaShop maksaa vaihtotuotteen /-tuotteiden toimituskulut.

Jos haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen, ota aina heti yhteys osoitteeseen asiakaspalvelu@hillashop.fi  

Huom! Paketin noutamatta jättäminen sen saapumispaikasta EI ole palautus! Jos paketti jätetään noutamatta Postin / Matkahuollon toimipisteestä ja sen palautuessa meille takaisin, vähennämme kaikki toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kulut tilauksen summasta ennenkuin se palautetaan sinulle. 

Palautetun tilauksen summa palautetaan aina valitsemasi maksutavan kautta, jos se vain on mahdollista.