TOIMITUSEHDOT JA -TAVAT

Toimitamme  kaikki tilaukset aina pakettina, jolloin saat toimituksen seurantakoodin sähköpostiisi ja näet paketin kulun reaaliajassa. 

Postipaketti; hinta 5,50€ tilaus, yli 80€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen. Pienet tilaukset Posti voi jakaa myös suoraan omaan postilaatikkoosi tai -luukkuusi. Tällaisia tilauksia voivat olla mm. 1-2 bodyn tilaukset.

Postipaketti kotiovelle toimitettuna; hinta 12,00€ tilaus, yli 200€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Posti toimittaa paketin koti ovellesi erikseen sovittuna aikana (Postilta soitetaan sinulle). 

!!! POSTIN TIEDOTE koskien koti ovelle toimituksia korona-epidemian aikana 

Perille toimitettavat, kuitattavat ja seurattavat lähetykset

Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.

Posti ei pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

Lisätilaus; jos sinulla on tehty tilaus jota ei ole vielä toimitettu, valitse tämä toimitustapa ja yhdistämme kaikki tilauksesi samaan toimitukseen, näin sinun tarvitsee maksaa vain yhdet toimituskulut.

HUOM! MATKAHUOLLON TOIMITUS ON VÄLIAIKAISESTI POIS KÄYTÖSTÄ. Matkahuollon Lähellä-paketti; 7,00€ tilaus, yli 200€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Lähellä paketti toimitetaan Matkahuollon, K-Marketin, R-kioskin, pakettiautomaattiin tai muuhun Matkahuollon pakettipisteeseen. Matkahuollon paketin vastaanottamisesta voit lukea lisää  täältä .

Nouto Ranualla; kun tilauksesi on valmis noudettavaksi, saat siitä Tilaus on toimitettu viestin ja sen jälkeen voit noutaa tilauksesi Paulan putiikista, Kukka- ja käsityöliike Villa Havulasta, os. Virastotie 4, Ranua liikkeen aukioloaikoina. Halutessasi voit myös maksaa tilauksesi sinne. Toivomme, että voisit noutaa tilauksesi liikkeestä mahdollisimman pian.

TOIMITUSAJOISTA

Tilaukset  toimitetaan Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi aina mahdollisimman  pian tilauksen saapumisesta. Normaali toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Jos tilauksen toimittamisessa on jotain viivettä, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Ennakkotilattavat kankaat toimitetaan sinulle heti, kun ne tehtaalta saapuvat. Ennakkotilattavissa kankaissa toimitusaika on 3-4 viikkoa. Pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos kangastehtaalla tai kuljetuksessa tulee viivytystä meistä riippumattomista syistä. Tällaisessa tapauksessa otamme kuitenkinsinuun yhteyttä ja kerromme viivytyksestä. 

KULJETUKSESTA

Mikäli  huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketti tai sen sisältö on kuljetuksessa vaurioitunut, tee siitä HETI ilmoitus postille / matkahuollolle sekä meille sähköpostitse os. asiakaspalvelu@hillashop.fi . Jos mahdollista, liitä mukaan kuva vioittuneesta pakkauksesta / tuotteesta.

TILAUKSEN PERUMINEN / TUOTTEEN VAIHTO TAI PALAUTUS

Sinulla on aina oikeus perua / palauttaa tilauksesi 14vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. Palautuksen maksaa aina asiakas. Vaihtaessasi tuotteen toiseen, maksamme vaihtotuotteen /-tuotteiden toimituskulut.

Palautusoikeus EI koske määrämittaan leikattuja kankaita eikä resoreita. 

Tuotteiden tulee olla aina käyttämättömiä ja tuotelappujen tulee olla aina paikoillaan. Koska tuotteemme on tarkoitettu myös kemikaali- ja hajuste yliherkille, huomioithan ettei vaatteisiin tarttuisi esim. pesuaine tuoksuja. 

Jos haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen, ota aina heti yhteys osoitteeseen asiakaspalvelu@hillashop.fi  

Huom! Paketin noutamatta jättäminen sen saapumispaikasta EI ole palautus! Jos paketti jätetään noutamatta Postin / Matkahuollon toimipisteestä ja sen palautuessa meille takaisin, vähennämme kaikki toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kulut tilauksen summasta ennenkuin se palautetaan sinulle. 

Palautetun tilauksen summa palautetaan aina valitsemasi maksutavan kautta, jos se vain on mahdollista.