Ilmainen Postin toimitus yli 90€ tilauksille.

Ostoskori

Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT ja -HINNAT

Toimitamme  kaikki tilaukset aina pakettina Postin välityksellä, jolloin saat toimituksen seurantakoodin sähköpostiisi ja näet paketin kulun reaaliajassa. 

Postipaketti; hinta 6,50€ tilaus, vähintään 90€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen. 

Postipaketti kotiovelle toimitettuna;hinta 15,00€ tilaus, yli 250€:n tilauksiin tarjoamme toimituksen kaupanpäälle. Posti toimittaa paketin koti ovellesi erikseen sovittuna aikana (Postilta soitetaan sinulle).  

Voit myös noutaa pakettisi Ranualla Kukka- ja käsityöputiikki Villa Havulasta (Virastotiellä).


AHVENANMAA / ÅLANDS 

Tilaukset sähköpostitse! Toimituskulu 10€


TOIMITUSAJOISTA: 

Tilaukset  toimitetaan Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi aina mahdollisimman  pian tilauksen saapumisesta. Normaali toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Jos tilauksen toimittamisessa on jotain viivettä, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Jos verkkokaupan toiminnassa, esim. jouluna on poikkeuksia normaalista, ilmoitamme siitä ainakin Uutiset sivulla. 

Ennakkotilattavat kankaat toimitetaan sinulle heti, kun ne tehtaalta saapuvat. Ennakkotilattavissa kankaissa toimitusaika on 3-4 viikkoa. Pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos kangastehtaalla tai kuljetuksessa tulee viivytystä meistä riippumattomista syistä. Tällaisessa tapauksessa otamme kuitenkinsinuun yhteyttä ja kerromme viivytyksestä. 

KULJETUKSESTA

Mikäli  huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketti tai sen sisältö on kuljetuksessa vaurioitunut, tee siitä HETI ilmoitus postille täälläsekä meille sähköpostitse os. asiakaspalvelu@hillashop.fi . Jos mahdollista, liitä mukaan kuva  vioittuneesta pakkauksesta / tuotteesta.

TILAUKSEN PERUMINEN / TUOTTEEN VAIHTO TAI PALAUTUS: 

Sinulla on oikeus perua / palauttaa tilauksesi 14vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. 

Palautusoikeus EI koske määrämittaan leikattuja kankaita, resoreita eikä kuminauhoja. Jos jätät noutamatta tällaisen tilauksen, emme palauta tilauksen hintaa. Voimme postittaa sen sinulle uudelleen, kun maksat kaikki toimituskulut etukäteen.

Palautettavien tuotteiden tulee olla aina käyttämättömiä eikä kosmetiikkatuotteiden pakkauksia ole saanut avata. Vaatteissa tuotelappujen tulee olla aina paikoillaan.  

Palautuksen maksaa aina asiakas. Vaihtaessasi tuotteen toiseen, HillaShop maksaa vaihtotuotteen /-tuotteiden toimituskulut.

Saat tilauksesi pakkauslistan mukana ohjeet mahdolliseen palautukseen. Ohjeen lisäksi toivomme ilmoitusta palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@hillashop.fi 

Huom! Paketin noutamatta jättäminen sen saapumispaikasta EI ole palautus! Jos paketti jätetään noutamatta Postin toimipisteestä ja sen palautuessa meille takaisin, vähennämme kaikki toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kulut tilauksen summasta ennenkuin se palautetaan sinulle. 

Palautetun tilauksen summa palautetaan aina valitsemasi maksutavan kautta, jos se vain on mahdollista.