HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla
HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla

HEDE neuletakki, merinovilla vaalea m. harmaa,taskuton/taskuilla

PikkuHIlla
130,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mukava neuletakki naisille..Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Valitse kokosi Aava-tunikan mitoituksen mukaan..

Materiaalina kotimainen Or-neuleen vahva joustocollege, 95% luomupuuvillaa ja 5% lycraa. Valmistettu Suomessa Öko tex -sertifioinnin mukaisesti.2 pisteen silitys, 40* pesu, ei suositella rumpukuivausta. Kuosittelu kosteana riittää.Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Materiaalina aivan ihanan pehmeä merinovilla, tämä kangas on käytössä testattu myös atoopikolla, kemikaaliyliherkällä ihmisellä jolle ei perus villa käy millään muotoa..
Or-neuleen merinovilla on merinolampaasta saatava luonnonkuitu. Merinovillakuitu saadaan lampaasta keritsemällä sen villa. Villaa tuottavia lampaita löytyy maailmassa yli 200 eri rotua. Käyttämämme merinovilla on pääosin eettisesti tuotettua MULESING VAPAATA. Villakuidulla on hyvä kosteudenimu- ja lämmöneristyskyky. Villakuitu on kihara ja joustava. Kastuessaan villa turpoaa ja kihartuu entisestään. Tämän vuoksi se tuntuu kosteanakin lämpimältä, sillä sen kiharoiden kuitujen väliin sitoutuu ilmaa. Villan heikkoutena on sen vanuminen konepesuissa ja huono hankauksenkesto.Merinovilla on pitkäkuituista ja hienoa villaa. Se on pehmeää ja tuntuu ihoa vasten miellyttävältä. Tämän vuoksi se soveltuu erinomaisesti mm. aluskerrastoihin ja lasten vaatetukseen. Kaikki Orneuleen valikoimasta löytyvät villat ovat merinovillojaSuperwash-käsitellyt merinovillat ovat konepestäviä. Niille on tehty pintakäsittely vanumisen estämiseksi ja ne säilyttää kauniin ulkonäkönsä myös konepesussa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään villanpesuainetta parhaan lopputuloksen saamiseksi. .

Yhdistä neuletakki esim. Aava-tunikan kanssa!

  • materiaali 100% merinovilla
  • pesu 40 asteessa
  • ei rumpukuivausta
  • ei silitystä
  • Öko tex 100 sertifikaatti
  • villapesu
  • valmistettu Suomessa

 

Arvostelut 0 arvostelua